meubels
met stijl

KP_S_interieur-avond_8

WELKOM BIJ RHJ DESIGN

Met passie en liefde voor ons ambacht maken wij uw gewenste zitmeubel op maat. Daarbij is elke klant, particulier of zakelijk welkom bij ons in het meubelatelier.

onze service

project op maat

Wij helpen u graag bij de vormgeving en uitvoering van de zitmeubelen in bijvoorbeeld kantines, wachtruimten of kantoren.

(her)stofferen

Wij kunnen allerlei zitmeubelen voor u stofferen. Met keuze uit stoffen en kleuren uit meer dan 20 verschillende stalenboeken.

eigen label

We vervaardigen een eigen collectie op maat, die u kunt verkopen in uw winkel of webshop. Vraag ons naar de mogelijkheden.

WAAROM KIEZEN VOOR RHJ DESIGN?

Duurzame concepten

Stoffen en duurzame materialen maken dat onze meubels een leven lang mee gaan.

goede prijs/kwaliteit

Door de grote keuze aan stoffen en diverse soorten andere opties maken we iets passends binnen uw budget.

Jarenlange ervaring

Een zeer ervaren team met veel kennis en kunde staan met advies voor u klaar.

klant blijft koning

Niet alleen tijdens het proces, maar ook in de nazorg besteden we veel tijd en aandacht aan onze klanten.

NO JOB IS TOO SMALL

Onze portfolio spreekt voor zich. Bekijk onze projecten voor horeca, bedrijven en particulieren en laat u inspireren.

REVIEWS

5/5
"Wij zijn Straatman building smart connections; een bedrijf die high end balustraden ontwikkelt, levert en monteert in de gestapelde woningbouw. Voor onze kantine inrichting van ons nieuwe bedrijfspand waren we op zoek naar eigentijdse, moderne banken met een persoonlijke twist. Kortom; geen standaard bank. Hiervoor zijn we uitgekomen bij RHJ Design. In een persoonlijk gesprek konden we goed onze wensen aangeven en werd er goed meegedacht waardoor er een concept ontstond die we zelf niet alleen konden bedenken! Deze werd ook nog eens in een 3D concept gepresenteerd waardoor je een goed beeld krijgt van de banken. De banken zijn gemaakt met het beste afneembare pvc leer i.v.m onze metalen producten en hoogwaardig interieur hout welke is gespoten in onze eigen huisstijlkleur. Tot slot werden de banken afgeleverd en afgemonteerd op locatie. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Dat noemen wij ook; building smart connection!"
Bart Peters
5/5
"Prettige samenwerking, vakwerk, weten waar ze het over hebben. Kortom; een mooi Achterhoeks bedrijf.”
Egbert ketelaar
5/5
“Rouwhorst & Taken maken meubels op maat. Voor het stofferen van meubels voor onze klant maken we gebruik van de expertise van het team van RHJ Design. Samen hebben we al diverse prachtige projecten kunnen afleveren. RHJ heeft, net als wij, aandacht voor de klant, materialen en het eindproduct hoog in het vaandel staan. Daarnaast is er de Achterhoekse mentaliteit die in beide bedrijven aanwezig is, dat werkt prettig samen. De communicatie met eigenaar Luuk is goed, al mag er altijd vaker een kop koffie gedronken worden. De keus aan diverse stoffen en leer is zeer uitgebreid, de kwaliteit van het eindresultaat is niet alleen mooi, maar zit ook nog eens lekker!”​
Ton Rouwhorst

DEEL UW IDEE MET ONS!

Ons team helpt u met het maken van een definitief ontwerp, de keuze van de beste stoffen en levert dit in een 3D-ontwerp voor u aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Openingstijden
Contact

Industriestraat 23
7005 AN Doetinchem