project op maat

Met alles op het gebied van zitmeubels kunnen wij je helpen. Dus als je zelf een ontwerpidee hebt voor een bank, eetkamerstoel, barkruk of cozy loveseat, kan je ons altijd bellen om het team van het atelier ermee aan de slag te laten gaan. Wij hanteren een open bedrijfscultuur. Oftewel: de deur staat altijd open! Onze expertise is van een idee of een ontwerp daadwerkelijk een meubel maken. We gaan dan eerst in kaart brengen hoe het meubel eruit moet zien. Vervolgens hebben we een enorme collectie aan stofstalen in verschillende prijsklassen waaruit je kan kiezen.

Uiteraard maken we dan allereerst de basis voor het zitmeubel met hout, zodat de contouren duidelijk worden. Met speciaal schuim en vulling geven we het zitmeubel echt gestalte. Daarna wordt het meubel gestoffeerd, inclusief details in bijvoorbeeld de naden. Vervolgens gaan we weer met de particuliere klant ‘zitten’, om te bespreken wat nog eventueel aangepast moet worden. Dit doen we totdat we volledige tevredenheid hebben bereikt. Uiteraard kunnen wij veel meer dan alleen zitmeubels maken. Lees meer hierover onder tabblad ‘Stofferen’.

Voor bedrijven

Naast de particuliere klant, zijn wij uiteraard ook benaderbaar voor bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe vormgeving van interieurs, zoals een kantine of kantoren. Projectstoffering doen we eveneens met een persoonlijke benadering, omdat achter elk bedrijf ook een persoonlijke visie zit. Om die visie te kunnen vertalen naar een aantrekkelijk interieur, gaan we altijd uitgebreid in gesprek met de opdrachtgever. 

Wij maken doorgaans zitmeubelen voor bedrijven in de vorm van (eetkamer)stoelen, losse en vaste banken, maar ook complete units inclusief tafels. Met onze uitgebreide houtwerkplaats als dochteronderneming zijn wij ook in staat om complementaire tafels te leveren. Het complete plaatje dus. Uiteraard hebben wij in ons atelier altijd producten staan die af zijn, zodat je ook als bedrijf kunt zien, voelen en proberen wat je koopt. Daarnaast vind je mooie voorbeelden van projectstoffering onder tabblad ‘Portfolio’.

Openingstijden
Contact

Industriestraat 23
7005 AN Doetinchem