eigen label

We werken in ons meubelatelier voornamelijk voor grote namen. Maar soms komt een particuliere klant met een eigen idee en dan vinden wij het ontzettend mooi om dat idee uit te werken. Aan die opdrachten hebben wij het eigen label gehangen: RHJ Design. En als je hele dagen fantastische producten maakt, wil je ook graag zelf aan de slag. Daarom worden momenteel veel ideeën uitgewerkt vanuit de werkvloer, waarin wij denken onderscheidend te kunnen zijn. 

Lokaal

Of we nou werken voor ons eigen label of andere labels, alles wat we maken blijft een product van lokale bodem. Het hout komt uit Duitsland, het schuim uit België en de rest uit Nederland. Daarbij wordt niets van het hele productieproces uitbesteed, want we hebben alles in eigen atelier. We zijn daarom ontzettend trots op onze producten. Er hangt een prijskaartje aan, maar door in te zetten op duurzaamheid zijn wij heel gerust en eigenlijk ook trots op onze ecologische footprint. Of we nou werken voor ons eigen label of andere labels, alles wat we maken blijft een product van lokale bodem. Het hout komt uit Duitsland, het schuim uit België en de rest uit Nederland. Daarbij wordt niets van het hele productieproces uitbesteed, want we hebben alles in eigen atelier. We zijn daarom ontzettend trots op onze producten. Er hangt een prijskaartje aan, maar door in te zetten op duurzaamheid zijn wij heel gerust en eigenlijk ook trots op onze ecologische footprint. Wat wij maken gaat jarenlang mee en is zo solide, dat het ook een tijdloos product is. Door te werken met duurzame materialen, kunnen de meubels eenvoudig nieuw leven ingeblazen worden door ze te herstofferen indien wenselijk. Lees meer hierover onder tabblad ‘Herstofferen’.

Design voor iedereen

Bij RHJ werken we voornamelijk voor grote namen. Dit zijn design labels die zowel nationaal als internationaal heel hoog aangeschreven staan. Achter deze namen staan allemaal bedreven en gepassioneerde ondernemers die net als wij graag mooie producten maken met het grootste zitcomfort. Wij hebben in principe geen contact met de koper van het product. De particulier kan namelijk de meubels bewonderen op grote beurzen, in meubelwinkels van het hoogste segment en het ETC Designcenter in Eindhoven. Daar wordt bij het label zelf het meubel samengesteld qua stoffering, aantal en afmetingen. Vanuit het label krijgen wij de opdracht om de producten te maken. Meestal gaan de producten met de vracht mee naar de betreffende klant. Voor de klant van andere labels zijn wij dus de ‘fabriek’ waar de meubels worden gemaakt. Particulieren kunnen ons dus ook niet benaderen voor die labels; wel voor eigen ontwerpen. Lees meer hierover onder tabblad ‘Particulier’.

Openingstijden
Contact

Industriestraat 23
7005 AN Doetinchem