over ons

RHJ is een meubelatelier dat mooie, kwalitatieve producten maakt. De ambachtslieden die bij ons werken denken graag mee met de klant, van eerste schets tot eindproduct. Wij werken samen met exclusieve labels en moeten daardoor voldoen aan de hoogste eisen. Dit brengt een intensief productieproces voort waarin veel controle plaatsvindt. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel. 

Ambacht

Elke uitdaging wordt met veel passie aangegaan, omdat wij liefde hebben voor het ambacht. Daarbij is elke klant, particulier of zakelijk, altijd welkom bij ons in het meubelatelier. Bij ons wordt jou geen gelikt plaatje gepresenteerd, maar je staat zelf met beide benen tussen de zaag-, schuur- en naaimachines. Samen gaan we op zoek naar het perfecte ontwerp, inclusief comfort, en dat creatieve proces verloopt nooit voor iedereen hetzelfde. Voor de één is het een enkele fauteuil, voor de ander een complete serie. Dat maakt ons multifunctioneel en flexibel. 


ons team

diana weijman

Coupeuse

mienke lieftink

Coupeuse/ designer

Anita Holtermann

Coupeuse

jeroen putman

Meubelmaker

Remy Hunting

Meubelmaker

Hidde hermsen

Meubelmaker

Kwaliteit

Alles in ons meubelatelier wordt door mensen gemaakt, met de handen. Het is een prachtig ambacht waarin je de menselijkheid terugziet. Machinaal wordt ingezet daar waar nodig, maar zal altijd slechts ter ondersteuning zijn. Kwalitatief is niet alleen een dure stof, maar ook het zitcomfort. Er worden veren en banden gebruikt om de juiste ondersteuning te kunnen bieden. Hoogwaardig schuim – dat precies voldoende inveert en altijd terugveert – zorgt voor een zachte, comfortabele zit. En dat maakt een meubel kwalitatief.

Advies op maat

Wij willen niet groter worden, maar kijken wel altijd waar het nog beter kan. Daarom zijn wij kritisch naar ons proces, waarop regelmatig gereflecteerd wordt. Ons klantenbestand is niet ontstaan door veel adverteren via social media, maar door mond-tot-mondreclame en duurzame relaties. Wij zijn sterk in persoonlijke aanvragen, ook als er slechts met een rauwe schets gewerkt moet worden. Het productieproces kost tijd. En die tijd nemen we. 

Openingstijden
Contact

Industriestraat 23
7005 AN Doetinchem